Aquesta recepta me la va ensenyar a fer la meva tieta Filo. A vegades no ha tothom els agrada el pop a Feira ,i una manera de fer-ho també es la que ara explicaré i que també si et sobre pop i no vols tornar a menjar-ho d’aquesta manera es pot aprofitar el pop per fer aquesta recepta. A veure que us sembla.
Ingredients
-pop(la quantitat és la que t’hagi sobrat o depenent els que sou doncs per 4 persones jo crec que entre 1 kg i 1.300 kg,també dependrà si es plat únic i si mengeu molt ,crec que amb aquesta quantitat més la verdura podria resultar bé per plat únic acompanyat d’una amanida).
-1 pebrot i mig vermell
-3 pebrots verds si són mitjanets
-5 cebes mitjanes.
-sal
-Pebre vermell picant i dolç
Preparació
Lo primer agafem les cebes I les tallem Juliana. Posem la paella grandeta al foc amb oli i quan estigui calent i avoquem la ceba tallada i posarem uns polsims de sal perquè suï ,quan comenci a canviar de color la ceba ja hi podrem posar el pebrot vermell que el tindrem a punt tallat a juliana també,deixarem que es facin uns cinc minuts ,llavors tallarem el pebrot verd a juliana i li avocarem a la resta i que es vagi fent a foc mig i tenint cura de anar remenant perquè no es cremi,ho tindrem uns 7 a 10 min ,anar controlant, i si fa falta més ho deixeu-ho .
Seguidament el que farem és avocar-hi el pop (que tindrem ja cuit) i ho barregem amb la verdura ,ho deixarem uns 3 0 4 min i tastarem i mirarem si cal afegir sal ,també serà el moment de afegir el pebre vermell dolç i el picant al gust,tenint en compte que no podem deixar de remenar ja que si es cremés el pebre vermell amargaria el plat ,ho deixarem 2 minuts més i ja està ,no sembla difícil oi? I bo que queda ja em direu.A la foto hi ha patates perquè ho vaig fer amb pop que em va sobrar que vaig fer amb patates llavors ho vaig aprofitar tot.
AQUI TENIU EL RESULTAT. |