El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

domingo, 18 de noviembre de 2012


Escamarlans al forn
Aquesta recepta és molt fàcil i ràpida de fer.També la podem fer amb gambes.

Ingredients:
-oli d’oliva
-sal
-pebre
-julivert
-orenga

Realització:
El primer que hem de fer és engegar el forn a màxima de potencia ,a d’alt i a baix. Agafem una plata que pugui anar al forn i posarem tres o quatre cullerades d’oli ,dependrà de la quantitat d’escamarlans que vulguem cuinar.
Els posem a la plata  i tirarem per sobre sal ,pebre ,(all ,oli i julivert triturat) i si pot ser orenga fresc,i cap el forn ,ara és el  moment de baixar la temperatura a 180º i els i tindrem com a molt 12 o  15 minuts,sembla poc ,però si els tenim molta estona ,podem fer que quedin secs de dintre i crec que lo millor és que quedin poc fets. Quan hagi passat l’estona els traurem de dins del forn ,ja que si els hi deixem es continuaran coent,per això és millor fer-ho a l’últim moment mentre és menja els entrants  .


Espero que us hagi agradat !!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario