Escamarlans
al forn
Aquesta recepta és molt fàcil i ràpida de
fer.També la podem fer amb gambes.
-oli d’oliva
-sal
-pebre
-julivert
-orenga
Realització:
El primer que hem de fer és engegar el forn
a màxima de potencia ,a d’alt i a baix. Agafem una plata que pugui anar al forn
i posarem tres o quatre cullerades d’oli ,dependrà de la quantitat d’escamarlans
que vulguem cuinar.
Els posem a la plata i tirarem per sobre sal ,pebre ,(all ,oli i
julivert triturat) i si pot ser orenga fresc,i cap el forn ,ara és el moment de baixar la temperatura a 180º i els i
tindrem com a molt 12 o 15 minuts,sembla
poc ,però si els tenim molta estona ,podem fer que quedin secs de dintre i crec
que lo millor és que quedin poc fets. Quan hagi passat l’estona els traurem de
dins del forn ,ja que si els hi deixem es continuaran coent,per això és millor
fer-ho a l’últim moment mentre és menja els entrants .
Espero que us hagi agradat !!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario