Popets
amb all i oli
Aquesta es una recepta molt bona i fàcil de
fer i com entrant és perfecte.
-popets (que poden ser congelats o frescos
)
-oli (per la paella )
-all,oli i julivert triturat.
-sal
-vi blanc
Preparació:
El que farem primer és el dia abans deixar
els popets (si estaven congelats) a la nevera perquè així es descongelin poc a
poc . L’endemà els rentarem una miqueta i els ficarem en un tupi coberts amb el
vi blanc i els deixarem bullir uns 6 o 7 minuts (això farà que s’estovin).
Quan hagin passat aquets minuts els posarem
amb un escorredor i posarem una paella amb una mica d’oli (unes 5 cullerades) i
quan estigui calent i tirarem els popets i remenarem uns 2 minuts a mitja
temperatura. Desprès passat aquets minuts tirarem unes bones cullerades de
l’oli,julivert i all i ho remenarem uns 2 minuts i ja està.
Espero que us agradi!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario