El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

domingo, 18 de noviembre de 2012


Entrants amb ous de guatlla
Pa torrat ,formatge ,ous i bacon.
Ingredients:
-pa torrat de llesques
-ous de guatlla
-bacon
-formatge suau (o el que més t’agradi)

Realització:
Agafarem les llesques i les torrem a la torradora.
En una paella farem  el bacon  i el traurem a un plat amb paper de cuina per absorbir  l’oli.
En una paella petita farem els ous de guatlla ,jo els vaig fer de tres en tres i desprès per treure’ls ho vaig tenir difícil ,és millor fer-ho d’un en un.
Ara ja podem muntar l’entrant,agafem una llesca de pa i posem el formatge ,una mica de bacon i l’ou per sobre,i ja està.
bon appétit !!!!


pa torrat,pernil salat i ous de guatlles.
Ingredients:
-pa torrat de llesques
-un bon pernil salat
-Ous de guatlla fregit.
Realització:
En un tros de pa torrat i posem un tall de pernil i a sobre un ou fregit de guatlla.


Pa torrat ,sobrassada i ou de guatlla
Ingredients:
-pa torrat de llesques
-sobrassada
-ous fregits de guatlla
Realització:
Agafem un tros de pa torrat i suquem aquest amb la sobrassada  i a sobre i posem un ou fregit de guatlla.

Pa de baguette ,melmelada de tomàquet ,rul·lo de cabra i anxova.
Ingredients:
-pa de baguette torrat o no .
-melmelada de tomàquet.
-Rul·lo de cabra.
-anxoves
-xocolata rallada
Realització:
Agafem i tallem llesques no gaire gruixudes de la baguette ,ara si volem la podem torrar,agafem la melmelada de tomàquet i la sucarem a la llesca i posarem un tall de formatge de cabra i quan tinguem uns quants els posarem en una safata del forn  i gratinarem 3 minuts (cada forn és diferent ,vigileu),ho traiem i posarem una anxova per sobre i aprofitarem per ratllar xocolata negre per sobre ,està bonissimmmmmmmmm










No hay comentarios:

Publicar un comentario