El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

miércoles, 12 de junio de 2013

“milfulles  de Mango i gerds”

Un postra que a cop d’ull sembla difícil ,però no ho es.
El vaig fer per la nit de Nadal.

Ingredients per 4 persones.
-       2 mangos madurets.
-       2 cullerades de curd lemon o “crema pastelera”
-       24 gerds (o qualsevol altre fruit que us agradi ,maduixes ..)
-       Sucre glas i canyella.

El primer que hem de fer és la crema o el curd lemon ,jo vaig fer el curd amb la thermomix,també es pot comprar fet.
Amb Aquesta quantitat va sobrar ,però desprès te la pots menjar amb qualsevol altre postra com creps ,pastissos …

Ingredients Lemond Curd:

- 250 grs de sucre
- la pell d’una llimona (sense la part blanca).
- 175 grs de suc de llimona
- 120 grs de mantega
- 4 ous.
Preparació:
Posem el sucre al vas de la thermomix i polvoritzem  programant 30 segons a velocitat 5/10. Afegim la pell de la llimona i repetim 30 seg ,v:5/10.
A continuació afegim el suc de la llimona ,la mantega i els ous i programem 20 minuts a 90º velocitat 4.
Per fer-lo servir deixarem que es refredi.

preparació tradicional del Lemond curd 

Els ingredients són els mateixos. Agafarem un bol gran i batrem els ous i seguidament anirem afegint la resta d’ingredients anirem barrejant fins que quedi una massa uniforme. Agafarem un bol de vidre i el posarem a bany maria a foc lent i anirem remenant amb unes varetes( barillas ) fins que la barreja adquireixi una textura com la de una crema pastelera. L’estona aproximada van ser de 40 minuts remenant ,deixarem refredar i guardat a la nevera aguanta una setmana en un pot de vidre.
Comencem a muntar el plat ,obrirem el mango amb dos talls lo mes enganxats al os ,traiem els talls i el pelem i el tallem fi (amb les fotos ho veureu millor). Posem una base de mango i agafem tres gerds i les tallem  i les anem posant a sobre del mango i a sobre d’aquests unes cullerades de Lemon Curd i tornem a fer una altre capa de mango  i de gerds ,però Aquesta vegada sense tallar i podem posar per decorar sucre glas (que és sucre polvoritzat amb el molinet de Café o la thermomix),canyella o una fulla de menta …

A mi personalment em va agradar molt.









Añadir leyenda

No hay comentarios:

Publicar un comentario