Piruletes de
pasta de full
Un altre de
les receptes que vaig preparar per la
nit de Nadal.
Ingredients per 4 persones:
-
1 lamina de pasta de full (queda
millor si és fresca9.
-
6 talls de formatge a poder ser
Gouda.
-
1 ou
-
9 lamines de pernil dolç (forma
quadrada)
-
Palillos .
Preparació:
aqui la pasta i el formatge |
aqui amb el pernil dolç i començava a enrrotllar-lo |
El que farem
primer és escalfar el forn a 180º.
Agafarem la
pasta de full i la estendrem i posarem primer el formatge i desprès el pernil
dolç. Anirem enrotllant poc a poc i a la vegada pressionen perquè quedi tot ben
pres. Seguidament agafarem els palillos a la pasta de full deixen una distancia
de un centímetre mes o menys.
Tallem la
pasta de full entre mig de cada palillo i les anirem col3locant en una safata
de forn que haurem cobert amb paper de forn perquè no s’enganxin a la plata
,les deixarem separades ja que la pasta de full amb l’escalfor creix i es
podrien enganxar.
Agafarem l’ou
i el batrem i pintarem les piruletes amb l’ou batut i ho courem al forn uns
15/20 min a 200º, jo el poso a d’alt i a baix,però el que si que hem de tenir
present és que no podem deixar de controlar-lo.
Per presentar-les
jo les vaig posar a dins d’un got amb sal i així s’aguanten .
No hay comentarios:
Publicar un comentario