Fa
uns dies amb em van regalar un ànec ,i no estic acostumada a cuinar-lo ,una
companya amb va explicar com cuinar-lo i un altre dia posaré la recepta ,però
vaig volgué indagar per Internet i vaig
trobar una recepta de com fer pernil d’ànec i no vaig dubtar gens en
sacrificar el magret de l’ànec i provar-ho. La recepta és del blog de “fem un
mos “ de veritat que val la pena donar un cop d’ull a aquest blog perquè te coses molt
interessants.
Ingredients:
-
un magret d’ànec
-
sal gruixuda
-
una safata de vidre millor.
-
Pebre negre
-
Drap de cotó net.
Preparació:
Agafem
la safata i posem sal a la base ,seguidament i col·locarem el magret i cobrirem
en aquest amb sal gruixuda que ens quedi ben cobert,ho tapem amb paper
d’alumini i cap a la nevera uns 3 o 4
dies, a la recepta i deia com a molt 24 hores ,però a mi em va semblar que ho
podia deixar més i Això vaig fer.
El
traurem de la nevera i farem caure la sal i si no ens anés bé i passaríem una mica d’aigua i l’eixugaríem molt bé amb paper de cuina .
Agafarem
el drap de coto hi tirarem pebre negre ,si pot ser acabada de moldre, hi
posarem a sobre el magret i tornarem ha tirar per sobre mes pebre
negre,l’embolicarem i el deixarem a la nevera una setmana ,ja que el que aniria
bé és poder-lo penjar en un lloc sec perquè s’acabi d’assecar ,però jo no tinc
el lloc adequat ,ho he provat Així. El resultat va ser boníssim. quan tingui foto ja la posaré.
No hay comentarios:
Publicar un comentario