El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

viernes, 24 de enero de 2014


Coulant de torró de Xixona

Aquest és el postra que vaig fer per la nit de Nadal .

Ingredients:

-         200 grs de torró de Xixona
-         4 ous
-         100 grs de sucre
-         75 grs de farina
-         Mantega
-         Una mica de farina pels motllos
-         Salsa de xocolata

Preparació:

El primer que hem de fer i que poder és el més laboriós és que hem de torrar la farina com quan fem polvorons ,la manera més fàcil és fer-ho al forn també es pot fer a la paella,però per mi és millor al forn ,agafem una placa de forn i posem un paper per forn i escampem la farina per sobre ,tindrem el forn a 180º durant uns 20 minuts ,el que hem de fer és remenar de tant en tant i quan vegis que te un color tirant a groc ja estarà,passat el temps traiem la safata del forn i deixem que es refredi.

Agafem un vol i barregem tota la resta d’ingredients ; el torró a trossets,el sucre ,els ous i la farina ho triturarem amb la batedora mateix fins que veiem que es fa una massa cremosa.
Agafarem els motllos tipus flams i els pintarem amb mantega que haurem desfet una mica i posarem un polsim farina per les parets del motllo ,els omplirem de la massa  i els tapem amb paper d’alumini i els posem al congelador ,un cop s’hagin congelat estaran apunt per entrar-los al forn.
Escalfarem el forn a 180º i sense descongelar els entrarem al forn uns 16 / 18 minuts.
desemmotllarem als plats de postra i podem decorar amb xocolata desfeta ,també podem acompanyar aquest coulant amb natilles ,o nata muntada.
El coulant és un postra que es serveix calent  i acabat de fer,per això el posarem al forn uns minuts abans de servir-lo.
Va tenir molt èxit.
Bon profit .
Font : revista “ cocina mia “ mes de desembre 2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario