El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

viernes, 24 de enero de 2014


Coulant de torró de Xixona

Aquest és el postra que vaig fer per la nit de Nadal .

Ingredients:

-         200 grs de torró de Xixona
-         4 ous
-         100 grs de sucre
-         75 grs de farina
-         Mantega
-         Una mica de farina pels motllos
-         Salsa de xocolata

Preparació:

El primer que hem de fer i que poder és el més laboriós és que hem de torrar la farina com quan fem polvorons ,la manera més fàcil és fer-ho al forn també es pot fer a la paella,però per mi és millor al forn ,agafem una placa de forn i posem un paper per forn i escampem la farina per sobre ,tindrem el forn a 180º durant uns 20 minuts ,el que hem de fer és remenar de tant en tant i quan vegis que te un color tirant a groc ja estarà,passat el temps traiem la safata del forn i deixem que es refredi.

Agafem un vol i barregem tota la resta d’ingredients ; el torró a trossets,el sucre ,els ous i la farina ho triturarem amb la batedora mateix fins que veiem que es fa una massa cremosa.
Agafarem els motllos tipus flams i els pintarem amb mantega que haurem desfet una mica i posarem un polsim farina per les parets del motllo ,els omplirem de la massa  i els tapem amb paper d’alumini i els posem al congelador ,un cop s’hagin congelat estaran apunt per entrar-los al forn.
Escalfarem el forn a 180º i sense descongelar els entrarem al forn uns 16 / 18 minuts.
desemmotllarem als plats de postra i podem decorar amb xocolata desfeta ,també podem acompanyar aquest coulant amb natilles ,o nata muntada.
El coulant és un postra que es serveix calent  i acabat de fer,per això el posarem al forn uns minuts abans de servir-lo.
Va tenir molt èxit.
Bon profit .
Font : revista “ cocina mia “ mes de desembre 2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario