Coliflor a Feira
Normalment quan
fem coliflor anem treien la flor i el tronc el deixem o el courem ben petit ja
que sol ser dur,doncs buscant vaig trobar Aquesta recepta i vaig pensar que podia
estar be,i la veritat que no està gens malament.
Ingredients:
-el tronc de
la coliflor
-2 patates
-sal
gruixuda,pimenton dolç i picant i oli d’oliva.
Preparació:
no hi ha la patata,només la coliflor. |
Tallem el
tronc a rodanxes de uns 3 mm aproximadament. Posem una olla amb aigua i la
posem a bullir llavors tirem la coliflor i esperem entre 5 i 10 minuts per comprovar
si comencen a estar toves llavors serà el moment de tirar les patates pelades i
tallar-les més gruixudes que la coliflor
i deixem que es cogui conjuntament.
Quan estigui
ho traiem i colem ,seguidament posem la patata en un plat hi tirarem sal una
mica d’oli i de pimenton hi posem les
rodanxes de la coliflor i repetim l’operació de sal ,oli …
I ja està aquí
tenim el falç pop jejeje
És diferent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario