El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

martes, 30 de abril de 2013



PIRULETAS DE CARAMEL
Aquestes piruletes tenen molt èxit a casa meva ,ja veureu que fàcils son de fer.

Ingredients:
-un paquet de caramels de vidre (els que jo faig servir son del Mercadona)
-pals de piruleta petits
-paper de forn

Preparació:
El que farem primer és preescalfar el forn a 135º.Posem un paper de forn a una safata.
abans d'anar al forn,també les podem posar de tres en tres.
Col·loquem els caramels de tres en tres o de dos en dos com nosaltres ens agradin més,haurem de tenir en compte de deixar un espai entre caramel i caramel ja que desprès quan surtin del forn haurem d’afegir els Pals i també perquè quan es desfacin ,no s’enganxin les unes amb les altres.

Les tindrem dins del forn uns 6 minuts aproximadament ,haurem d’estar vigilant-les ja que si es desfan molt seran molt primes i es trencaran fàcilment(sentirem com es trenquen ,però no passa res).

Quan hagi passat el temps les traurem del forn i posarem el pal dins la piruleta és important no deixar que es refredin perquè llavors no es podran col·locar,seguidament les deixem refredar del tot i les retirem del paper del forn i ja està,veieu com és fàcil.

queden de formes imperfectes ,però estan molt bones.




No hay comentarios:

Publicar un comentario