El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

domingo, 19 de enero de 2014





Acompanyament de pebrots vermells

Aquest acompanyament et pot treure d’un mal de cap ,és fàcil de fer i sempre tens alguna cosa per acompanyar un plat de peix o de carn .

Ingredients:

-         1 kg de pebrots vermells
-         Uns 50 ml d’oli d’oliva.
-         4 alls
-         2 cebes (o més ,al gust)
-         1 culleradeta de sal
-         Pebre negre.

Preparació:

El que farem primer és posar una paella al foc amb la meitat de l’oli i posem amb la vitro al 3 perquè es comenci a escalfar ,però hem d’evitar que es cremi. Tallarem la ceba a mitges llunes i els alls a làmines
Quan comenci a estar calent l’oli hi afegirem les cebes i les cuinarem a foc alt al principi i després ho baixarem al 4 estarem pendents de la paella i amb una cullera de fusta anirem remenant ,desprès d’uns cinc minuts afegirem l’all i remenarem ,deixarem que es cogui  fins que la ceba estigui transparent llavors serà el moment d’afegir la resta d’oli i seguidament afegirem els pebrots vermells que tindrem tallats a quadradets , afegirem també la sal i el pebre ,remenarem bé i deixarem que es vagi fent a foc ¾ fins que ens sembli que està tot ben potxat , pot ser ben be uns 20/25 minuts més a partir de que ho hem afegit tot a la paella ,però de totes maneres s’ha de controlar.
Una vegada tenim tot això cuit podem passar a embotar l’acompanyament de pebrot vermell en pots de vidre un cop ja esterilitzats (que ja vaig explicar en la recepta de pebrots vermells cuits ) els omplirem amb el pebrot ,ceba, all  i amb l’oli que hi ha deixat i taparem i a coure’l al bany maria .(explicat amb la recepta de pebrots vermells cuits).
I ja tens aquí un acompanyament a punt per treure’t d’un mal de cap.

No hay comentarios:

Publicar un comentario