Acompanyament de pebrots vermells
Aquest acompanyament et
pot treure d’un mal de cap ,és fàcil de fer i sempre tens alguna cosa per
acompanyar un plat de peix o de carn .
Ingredients:
-
1
kg de pebrots vermells
-
Uns 50 ml d’oli d’oliva.
-
4 alls
-
2 cebes (o més ,al gust)
-
1 culleradeta de sal
-
Pebre negre.
Preparació:
El que farem primer és
posar una paella al foc amb la meitat de l’oli i posem amb la vitro al 3 perquè
es comenci a escalfar ,però hem d’evitar que es cremi. Tallarem la ceba a
mitges llunes i els alls a làmines
Quan comenci a estar
calent l’oli hi afegirem les cebes i les cuinarem a foc alt al principi i
després ho baixarem al 4 estarem pendents de la paella i amb una cullera de
fusta anirem remenant ,desprès d’uns cinc minuts afegirem l’all i remenarem
,deixarem que es cogui fins que la ceba
estigui transparent llavors serà el moment d’afegir la resta d’oli i
seguidament afegirem els pebrots vermells que tindrem tallats a quadradets ,
afegirem també la sal i el pebre ,remenarem bé i deixarem que es vagi fent a
foc ¾ fins que ens sembli que està tot ben potxat , pot ser ben be uns 20/25
minuts més a partir de que ho hem afegit tot a la paella ,però de totes maneres
s’ha de controlar.
Una vegada tenim tot això
cuit podem passar a embotar l’acompanyament de pebrot vermell en pots de vidre
un cop ja esterilitzats (que ja vaig explicar en la recepta de pebrots vermells
cuits ) els omplirem amb el pebrot ,ceba, all
i amb l’oli que hi ha deixat i taparem i a coure’l al bany maria
.(explicat amb la recepta de pebrots vermells cuits).
I ja tens aquí un
acompanyament a punt per treure’t d’un mal de cap.
No hay comentarios:
Publicar un comentario