El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

domingo, 19 de enero de 2014









tartar de salmó
TARTAR DE SALMÓ


Aquesta recepta és molt fàcil de preparar i per aquets dies de festes és perfecte.

Ingredients:
-         500 grs de salmó fresc.
-         2 advocats
-         Un ramillet de cibulet
-         Sal.
-         Una llima ( el suc o la ratlladura)
-         Un tomàquet
-         Una mica de pebre negre
-         Reducció de vinagre de mòdena.
Per la vinagreta:
-         4 cullerades de oli d’oliva verge extra
-         1 cullerada de salsa de soja
-         1 cullerada petita del vinagre que més us agradi i que tingueu a casa.
-         1 cullerada petita de mostassa dijon (a vegades no li poso ,personalment no mi agrada tant ,però en les receptes que tinc i surt )
-         1/2 cullerada de “gingebre” ratllat o molt.

Preparació:
El que hem de fer primer és tenir el peix net de pell i espines ,seguidament el tallarem a trossos petits i els posem en un bol que hi càpiga el peix i que podem treballar-lo dins .
Ratllarem la llima i la posar-me per sobre del salmó i afegirem sal i una mica de pebre negre ,remenarem perquè el salmó comenci a marinar ho taparem amb plàstic film i ho guardarem mentre preparem la vinagreta a la nevera.

Agafem un bol més petit que l’anterior i farem la vinagreta  amb l’oli ,amb la soja ,el vinagre ,la mostassa (optatiu) i jo el que m’agrada molt és el gingebre que també l’afegirem aquí,amb una forquilla ho batrem per fer emulsionar la vinagreta.

Rentem el tomàquet i traurem les llavors i el tallarem a la mateixa mida que el salmó.

Fem el mateix amb l’advocat.

Traiem el salmó de la nevera i afegirem la vinagreta i remenaren .






Piquem petit el cibulet.

Agafem un aro de la mida i forma desitjada i començarem a muntar el tàrtar, posarem primer el advocat ,seguidament el tomàquet  i desprès el salmó i a sobre hi posem el cibulet .Traiem l’aro i pintem amb vinagre balsàmic sobre el tàrtar i el plat i ja el podem servir.

També podem acompanyar-lo amb fulles de diferents classes d’enciams ,amb ous de salmó o el que més us vingui de gust..

Tot el que hem fet amb el salmó també és pot fer amb la tonyina.

Està molt bó.

aquest és de tonyina.




Font: he seguit la recepta del blog de cuina “ De camino a mi cocina “ ,amb algun petit canvi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario