
Va ser un
plat de la nit de Nadal que el vaig fer al mati i que al vespre estava boníssim.
Ingredients:
-
3
magrets d’ànec
-
350
grs de barreja de fruits vermells
-
250grs
de brou de carn
-
150grs
de sucre
-
Unes
fulles d’alfàbrega
-
Pebre
-
Sal.
Preparació:
Agafem la
meitat dels fruits vermells i els posem amb un cassó I les cobrim amb aigua I
courem durant uns 6/7 minuts.
Salpebrem
I reservem.
Amb el
sucre farem un almívar I afegirem les fruites vermells restants I apartar.



Agafarem
els magrets i els tallarem a filets i servirem amb la salsa per sobre juntament
amb fruits sencers.

Espolsarem
per sobre l’alfàbrega. Si no volem tenir feina ha fer la salsa podem acompanyar
el magret amb melmelada de fruits vermells ,de maduixes,de cireres I també amb
ceba caramel·litzada.
Espero que
us agradi.
Bon profit
!!!!!!!!!
Font :
revista “ cocina Mia “ mes de desembre / 2013
No hay comentarios:
Publicar un comentario