El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

sábado, 22 de octubre de 2011

Pa de pessic amb préssec


Aquest pastís el vaig provar de fer per l’aniversari del meu cosí Josep, vam anar a passar el dia al camp i estar amb els amics.

Per molts anys Josep.





Ingredients:

 200 gr. de farina
1 sobre de llevat
150 gr de sucre
3 ous
mig vas (dels d' aigua) de llet
3 cullerades d' oli
1 llauna petita de préssec en almívar

Preparació:

Passem la farina i el llevat per un sedàs o colador. Afegim la llet i l' oli i remenem molt bé fins que ens quedi una pasta llisa.
Posem a escalfar el forn a temperatura màxima.
Separem els rovells de les clares. Barregem els rovells amb el sucre. Els hem de batre amb un batedor elèctric de varilles fins que quedi una barreja blanquinosa . Afegim la barreja a la pasta de farina. Remenem bé amb un espàtula.
Ara hem de batre les clares a punt de neu també amb les varilles, i les afegim a la pasta anterior amb una espàtula i suaument (que no s' abaixin les clares) . Afegim el préssec a trossets petits ( en deixem 2 meitats per decorar) .
Untem un motlle amb mantega i l' espolsem amb farina. Hi aboquem la pasta. Posem el pa de pessic al forn a  190 graus durant uns 35 minuts . Hem de tenir la precaució de no obrir el forn durant aquesta estona, si no, el pa de pessic no puja de volum. Passat aquesta estona, obrim el forn i el punxem per saber si ja està cuit.
Quan sigui fred hi aboquem la meitat de l' almívar del préssec i el decorem.
Espero que us hagi agradat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario