El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

domingo, 2 de octubre de 2011

Cabrit rostit al forn

Cabrit rostit al forn


Aquesta recepta de cabrit me la va ensenyar a fer la meva cosina Lola,i també és molt fàcil de fer ja veureu.

Ingredients:

-Una espatlla o cuixa de cabrit.
- sal.
- oli d’oliva verge.

Preparació:

El dia abans a la nit el poses a dins de la mateixa safata que vagis ha fer servir per fer-lo i el cobreixes de aigua i res més ,i cap dins a la nevera .
Al matí el treus i l’eixugues una mica amb paper de cuina i el sales ,el tornes a posar a la mateixa safata (sense l’aigua ),al fondo de la safata i posarem oli i res més ,el cabrit i amb el forn ben calent que tindrem una estona abans en marxa al màxim ,uns 250º,a l’hora de posar-l’hi el cabrit baixarem la temperatura a 150º,el que si és cert és que triga a fer-se ja que no el fem a una temperatura forta ,l’estona no la puc dir perquè cada forn és diferent i el cabrit depèn també ,llavors el que si s’ha de fer és controlar de mica amb mica punxant-lo amb una forquilla o amb una agulla de mitja (la faig servir perquè es llarga i així no em cremo) si punxem i surt suc ,no està i li hem de deixar una estona més,a part cada vegada que mireu si està fet ,el que si que heu de fer és amb un cullerot agafar la salsa que ha fet i tirar-l’hi per sobre al cabrit,si quan punxes no surt res és que ja està i el que si fem és pujar la temperatura i posar-lo a d’alt per així rostir-lo ,ara si que no podem marxar d’allà davant ,perquè es pot cremar i ha sobra quedaria molt sec.
Bé ,ja està oi que és fàcil? Espero que us animeu.
Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario