El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

sábado, 22 de octubre de 2011

Biscuit de mandarina

 Aquest pastís le fet per anar a casa d'uns amics i espero que els agradi .




Ingredientes:

170 gr de farina
1 sobre de  llevat royal.
3 mandarines
250 gr de sucre
3 ous

La pell d’una mandarina ratllada.
70 gr d’oli suau
Chocolata  fondant per la cobertura.

Preparació:

El primer que hem de fer es escalfar el forn a 180º ,  agafarem un motlle i li posarem un tros de mantega i cap el forn,quan estigui desfeta el que farem serà treure el motllo i farem que la mantega desfeta passi per tot el motllo perquè així quan desemmotllem el pastís  no sens trenqui i surti bé. El guardarem fins que estigui el preparat ,però el forn continuarà a la mateixa temperatura perquè així estigui calent ,ja que els pastissos volen que estigui ben calent.

Rentem les mandarines ,i les tallem en 4 trossets ,i traiem les pepites si les té. Les triturem fins que no quedin trossets  i les reservem. Batrem els ous amb el sucre  i anirem agregant les mandarines ja triturades i l’oli.

I tirarem la farina que abans haurem barreixat amb el sobre de llevat i juntament i posarem la ratlladura de la mandarina,i continuarem baten (amb el túrmix) fins que tot quedi ben barreixat. Seguidament ho passarem al motllo i cap el forn .El deixarem uns 45 min.
No obrirem el forn fins que almenys hagin passat aquest temps ja que podria ser que el pastís baixes de cop,passat el temps el punxarem per comprovar que ja està fet, i ja sabeu si el que feu servir per punxar surt net és que ja està fet si no el deixeu 5 min més i anar provant. El deixarem refredar sobre d’una reixa.Com podeu veure he tingut ajuda de un dels meus fills.

Desprès desfarem (si volem) xocolata fondant al bany maria o al microones amb una mica de mantega i nata i cobrim el pastís amb el xocolata.

Espero que us agradi.





No hay comentarios:

Publicar un comentario