El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

sábado, 22 de octubre de 2011

Seitó

Aquesta recepta també és molt fàcil ja veureu.A casa meva ens agrada casi bé a tots.
ingredients

500 grs de seitó 
 oli d'oliva suau
alls
julivert
pebre en gra
sal
vinagre de vi blanc

preparació
El primer que hem de fer és demanar a la peixatera que ens el netegin.
Els posarem en una plata de vidre un a un ben estirats fent capes , amb la pell cap baix ,llavors quan estiguin tots els cobrirem de vinagre ,els taparem amb film i a la nevera 1 o 2 hores.
Llavors traurem tot el vinagre i començarem a fer capes un altre cop de seitó ,amb la pell cap baix com  abans i quan tinguem una capa feta i posarem un polsim de sal ,unes quantes boletes de pebre, un all a làmines ,una o dues fulles de julivert i oli ,seguidament una altre capa de seitó i repetir la mateixa tècnica fins que els acaben ,mirant que al final el seitó quedi cobert d’oli,el tapem amb film i cap a la nevera ,l’endemà ja es pot començar a menjar.


ja hem direu que tal està…


No hay comentarios:

Publicar un comentario