Aquesta recepta també és molt fàcil ja veureu.A casa meva ens agrada casi bé a tots.
ingredients
500 grs de seitó
oli d'oliva suau
alls
julivert
pebre en gra
sal
vinagre de vi blanc
preparació
El primer que hem de fer és demanar a la peixatera que ens el netegin.
Els posarem en una plata de vidre un a un ben estirats fent capes , amb la pell cap baix ,llavors quan estiguin tots els cobrirem de vinagre ,els taparem amb film i a la nevera 1 o 2 hores.
Llavors traurem tot el vinagre i començarem a fer capes un altre cop de seitó ,amb la pell cap baix com abans i quan tinguem una capa feta i posarem un polsim de sal ,unes quantes boletes de pebre, un all a làmines ,una o dues fulles de julivert i oli ,seguidament una altre capa de seitó i repetir la mateixa tècnica fins que els acaben ,mirant que al final el seitó quedi cobert d’oli,el tapem amb film i cap a la nevera ,l’endemà ja es pot començar a menjar.
ja hem direu que tal està…
No hay comentarios:
Publicar un comentario