El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

domingo, 1 de abril de 2012

CARNE A FEIRA
Aquesta és una altre d’aquelles receptes que puc dir que és  un llegat, de part de les meves tietes.
Ingredients
-Oli
-Unto
-falda de vedella
-Patates
-pebre vermell dolç i picant
-Sal
Preparació
El que farem primer és agafar una olla i posarem una mica d’oli i un tros d’unto com una oliva aproximadament i l’anirem refregant  per la base de l’olla, seguidament hi posarem la carn a talls i cobrirem d’aigua ,posarem a foc mig i ho deixarem que vagi coent,quan estigui la traurem a una altre casola per mantenir-la ben calenta,i tindrem les patates pelades i tallades i deixarem que es cogui ,i quan estiguin i tornarem a posar la carn a dins amb el foc apagat ,per així aconseguir que es mantingui calent. El caldo el podrem aprofitar una vegada l’haguem colat per veure directament ,això ho fan quan vas a Galicia a les fires on fan el “Pop A Feira “, també fan “Carn a Feira  i si vols caldo ,tel porten en un got .Jo  el que també faig a part de veure-me’l és fer escudella .Algun dia penjaré una foto del "unto".

El unto es la grasa que recubre los intestinos del cerdo y que impide que se peguen a la pared abdominal, se trata de una grasa fina que se sala con mucho cuidado y se enrolla, se deja secar en un sitio fresco .
El unto es un producto indispensable en la cocina gallega, sobre todo en los caldos y cocidos, le da un sabor y un aroma característico y delicioso.
Pasado más o menos un mes ya se puede usar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario