-Mig Salmó (o filets) sense espines ni pell.
-1 Mango gran al punt
-Sal
-Pebre
-Oli
-Paper d’alumini
-“Eneldo”
Preparació:
Si el compro a la peixateria el faig tallar ben fi com si fos carpaccio,si és congelat ,el tallo jo o si no el faig tal qual .Salpebrar-lo i també i posem una mica “d’Eneldo.”
Tallarem un tros d’alumini gran i farem una capa de Mango ,posem el salmó i a sobre un raig de oli i posem la resta de Mango,posarem un altre tros d’alumini i ho tancarem com si fos un papillote.
Haurem encès el forn a 200º una estona abans i ho posarem dins uns 15 minuts, i ja està.
Aquesta recepta la vaig trobar a Internet i quan em vaig decidir fer-la ,dubtava per com sortiria i he de dir que m’encanta .Es pot acompanyar amb el que vulgueu, jo amb amanida.
No hay comentarios:
Publicar un comentario