VIEIRAS FARCIDES
-Petxines buides
-1 paquet de vieires ( de la sirena),son de 250/300 grs.
-2 grans d’all
-200/300 grs de gamba pelada congelada de la sirena també
-2 cebes
-100 ml. De llet
-Pebre
-Pa ratllat
-50 ml d’oli
-Sal
-2 cullerades de farina.
Preparació
Aquesta recepta l’he fet amb la Thermomix,i el primer que he fet és posar en el vas les cebes tallades i també els alls ,6 segons a velocitat 5.
Hi posem l’oli i posem 15 minuts a 100º ,gir a l’esquerra i velocitat cullera.
Seguidament posem la carn de les vieires ,les gambes ,la sal i el pebre a 8 minuts a 100º ,gir a l’esquerra i velocitat cullera. Ara és el moment de posar la farina i li dones unes voltes sense temperatura hi posem la llet i 5 minuts a 100º gir a l’esquerra i velocitat cullera. Ara traurem la preparació i omplim les petxines ,hi posem el pa ratllat fins que quedi tot ben cobert i per sobre un raig d’oli. Posar-ho al forn durant 15-20 minuts .
Estan boníssimes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario