El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

domingo, 1 de abril de 2012

PASTIS DE PLÀTAN I FORMATGE
Ingredients
-1 paquet de pasta de full “la Cocinera”(pot ser una altre marca)
-2 plàtans
-1 pot de philadelphia o similar entre 200/250 grs.
-4 ous
-100 grs de sucre
-3 cullerades de melmelada de maduixa
Preparació
Agafarem un motllo rodó o rectangular el que tinguem a ma i el folrem amb la  Pasta de full ,llavors amb una forquilla ,anirem punxin tota la pasta i ho folrem amb paper d’alumini .Tindrem el forn en marxa a 200º i ho posarem uns 10 minuts.
A la thermomix o amb una batedora de les que tenim a casa ,posarem els ingredients menys els plàtans i la melmelada a dins del got i ho batrem tot .
Traurem la pasta de full del forn i posarem la preparació a dins i ho tornarem a ficar al forn a 200º  uns 30 minuts.
Mentre es fa la preparació ,pelarem els plàtans i els tallarem ,jo hi vaig posar 1 plàtan i unes maduixes . Quan tenim la fruita tallada la col·locarem a sobre del pastis (que ja ho haurem tret del forn).Seguidament agafarem un vol i posarem les tres cullerades de melmelada i una mica d’aigua i amb unes” varilles” ( o amb una forquilla) ho remenarem ,fins que quedi ben dissolt,amb un pinzell ho passarem per sobre del pastís,

Simplement molt bo

No hay comentarios:

Publicar un comentario