El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

miércoles, 12 de junio de 2013


Vieires amb bolets i pasta de full
Aquesta recepta també la vaig preparar per la nit de Nadal.

Ingredients:per 4 persones.

-       4 vieires (comprades congelades a la Sirena)
-       4 vieires (buides )
-       300 grs de bolets variats (congelats de la sirena per exemple o frescos)
-       Un parell de cullerades grans de nata liquida
-       Sal
-       Pebre
-       2 cebes grans
-       1 all.
-       Una lamina de pasta de full (la meva era congelada)
-       1 ou batut per pintar

Preparació:
El que farem primer és posar el forn a 200º.
Tallarem petites les cebes. posarem una paella al foc i posarem un bon raig d’oli i passarem pels dos costats les vieires (ja descongelades i les eixugarem amb paper de cuina)i reservarem.
Deixarem descongelar els bolets i també farem com les vieires amb paper de cuina i les cuinarem amb una mica d’oli .
Quan la ceba comenci ha estar transparent i posarem una mica de sal i també i picarem un all ,ho deixarem 3 o 4 minuts i abocarem els bolets a la ceba i ho deixarem uns 5 minuts remenant de tant en tant,seguidament i posarem la nata i no deixarem de remenar.
Agafarem la pasta de full que haurem deixat descongelar i la tallarem en 4 parts i les estirarem una mica .

Agafem les vieires buides i repartirem el preparat a cada una d’elles i a sobre i posarem les vieires repartides i salpebrarem una mica per sobre . Agafarem cada part de de pasta de full i la posarem per sobre de cada vieira i la folrarem tallant la pasta que sobri ,pintarem la pasta per sobre amb el ou i ho posarem al forn a d’alt uns 10 minuts,sobretot esteu al cas ja que nomes s’ha de fer la pasta . 




2 comentarios:

  1. Hola Elena,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 38.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.500 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres. Vols formar part d’aquesta gran familia? Ens agradaría molt comptar amb tu.

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponderEliminar
  2. Totes les receptes d'aquest blog fan una pinta exquisita!! Gràcies Elena!!

    ResponderEliminar