Xampinyons amb formatge de cabra
Sona “raro”,però de
veritat si t’agrada el formatge de cabra i els xampinyons no ho dubtis ha
provar de fer aquesta recepta és molt fàcil i està bona.
Ingredients:
-
150 grs de xampinyons
-
1 rul·lo de formatge de cabra
-
Oli d’oliva
Preparació:
Posem el forn a escalfar
mentre preparem la resta d’ingredients a 200º.
Netejarem els xampinyons i
els laminarem(jo normalment si necessito que siguin laminats ja els compro Aixa
perquè em resulta més fàcil de fer) els reservem amb un raig de llimona perquè
no sens posin negres .
Tallem a lamines també el
formatge.
Jo en aquest cas vaig
agafar una cassola rectangular de fang (però pot ser qualsevol utensili que
pugui anar al forn),hi posem un raig d’oli d’oliva a la base de la cassola col·locarem
els xampinyons i el formatge per sobre i
cap el forn a gratinar a 180º fins que vegis que s’ha fos el formatge.
Facilíssim
No hay comentarios:
Publicar un comentario