OLI PICANT PER PIZZES
Aquest oli és un de semblant que vaig veure en
una pizzeria I que ens va agradar a tots.
-
½ litre d’oli OVE
-
4 o 5 grans d’all.
-
Grans de pebre ,negre ,blanca
,rosa … (de totes o de la que tingueu)
-
Unes fulles d’alfàbrega .
-
2 o 3 cayenas
-
4 o 5 tomàquets cherrys.
-
Ampolla de vidre.
La preparació d’aquest oli
és com les altres agafem i posem tots els ingredients a dins de l’ampolla de
vidre i acabem omplin amb l’oli i tapem . Deixarem macerar unes 3 setmanes o
més i com amb tots haurem de prendre nota de si la quantitat que hem fet servir
ens ha agradat com ha quedat l’oli ,Aixa
la pròxima vegada sabrem si necessita més o menys d’alguns ingredients.
-
pizzes
-
pasta
-
verdura …
No hay comentarios:
Publicar un comentario