El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

viernes, 9 de septiembre de 2011

Macarrons de tonyina


Macarrons amb tonyina
Aquesta recepta és de la meva amiga Inés,un dia es va presentar a casa amb una bona plata d’ells i des de llavors que els faig,gràcies.
Ingredients
  • 250 grs de macarrons
  • 25 grs de mantega
  • 1 fulla de llorer
  • sal
  • 3 llaunes de tonyina amb oli d’oliva
  • 1   ½ de cebes.
  • 1 pot de vidre de tomàquet fregit” solis”
Preparació
Posem una olla amb aigua a bullir per fer els macarrons,i posarem sal una fulla de llorer i  uns 25 grs de mantega. Quan bulli tirar els macarrons i seguir les instruccions segons el paquet.
Quan estiguin escorre’ls  i reservar a l’olla.
Ratllar la ceba.
Posar una paella al foc amb una mica d’oli ,quan comenci a estar calenta tirar-hi la ceba ,baixar el foc que no es cremi i “rehogar” fins que estigui transparent. Seguidament i posarem la tonyina escorreguda i barreixarem ,desprès i posarem tot el pot de tomàquet fregit quan hagin passat uns 5 min. Posarem aquesta pasta al got del turmix  (opcional,també podria ser un llauna de paté) ho triturem uns 2 o 3 min i cap a l’olla amb els macarrons,ho barreigem i ja està.
També i podríem afegir si es vol beixamel per sobre i al forn a gratinar.
Una altre opció seria també ,quan estem amb la pasta a la paella afegir-hi llet o també crema de llet i barreixar-ho tot. Que aprofiti.
Quan pugui hi posaré fotos ,gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario