Macarrons amb tonyina
Aquesta recepta és de la meva amiga Inés,un dia es va presentar a casa amb una bona plata d’ells i des de llavors que els faig,gràcies.
Ingredients
- 250 grs de macarrons
- 25 grs de mantega
- 1 fulla de llorer
- sal
- 3 llaunes de tonyina amb oli d’oliva
- 1 ½ de cebes.
- 1 pot de vidre de tomàquet fregit” solis”
Preparació
Posem una olla amb aigua a bullir per fer els macarrons,i posarem sal una fulla de llorer i uns 25 grs de mantega. Quan bulli tirar els macarrons i seguir les instruccions segons el paquet.
Quan estiguin escorre’ls i reservar a l’olla.
Ratllar la ceba.
Posar una paella al foc amb una mica d’oli ,quan comenci a estar calenta tirar-hi la ceba ,baixar el foc que no es cremi i “rehogar” fins que estigui transparent. Seguidament i posarem la tonyina escorreguda i barreixarem ,desprès i posarem tot el pot de tomàquet fregit quan hagin passat uns 5 min. Posarem aquesta pasta al got del turmix (opcional,també podria ser un llauna de paté) ho triturem uns 2 o 3 min i cap a l’olla amb els macarrons,ho barreigem i ja està.
També i podríem afegir si es vol beixamel per sobre i al forn a gratinar.
Una altre opció seria també ,quan estem amb la pasta a la paella afegir-hi llet o també crema de llet i barreixar-ho tot. Que aprofiti.
Quan pugui hi posaré fotos ,gràcies.
No hay comentarios:
Publicar un comentario