Salmó al forn
Una recepta sana i fàcil ,de la meva estimada amiga Lurdes.
Ingredients
- · lloms de salmó
- · Oli d’oliva
- · Fer una picada de all, julivert, pa torrat i ametlles.
- · El suc de 2 o 3 taronges
- · Sal i pebre
Preparació
Encendrem el forn a 180º a d’alt i a baix.
Salpebrem els lloms de salmó,i els posem amb una safata apte pel forn amb una mica d’oli a la base.
Farem una picada amb els ingredients anomenats i la tirarem per sobre del salmó i cap el forn.
Quan veiem que el salmó canvia de color uns 7 o 9 min aprox (dependrà dels forns i,heu de pensar que el peix no s’ha de fer molt ja que desprès queda ressec) obrirem el forn i tirarem el suc de taronja per sobre del salmó,esperarem uns 7 o 8 min més i apagarem i si volem deixar el salmó al forn per mantenir-lo calent , el taparem amb paper d’alumini,espero que disfruteu.
Quan disposi de fotos ja les penjaré,gràcies.
No hay comentarios:
Publicar un comentario