El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

domingo, 18 de septiembre de 2011

Biscuit de Taronja


Aquest Plum Cake el vaig trobar al bloc del “ Cullerot Festuc “ i em va semblar que era fàcil de fer i el vaig provar i va ser un èxit.

Ingredients
  • 1 ou i 3 rovells
  • 22o gr de sucre
  • 90 cc d'oli suau
  • 1 iogurt natural
  • 1 taronja
  • 220 gr de farina tamisada
  • 1 sobre de llevat
  • 1 pessic de sal
  • pepites de xocolata

Preparació
·         El primer k hem de fer es precalentar el forn a 180º.Agafarem un motllo tipus plum cake i li posarem un tall de mantega i quan el forn comenci a escalfar-se li posarem dins una estona (5 min .mínim) fins que vegem que s’ha desfet la mantega,llavors o traurem i amb un pinzell la repartirem pel  plum cake.


·         Seguidament pelarem la taronja a pèl i tallar-la a trossos (mireu que no hi vagi part blanca).Agafarem un Bol i hi posarem la taronja , els ous,el pessic de sal i el sucre i batre-ho durant uns 3 minuts .Afegirem el iogurt i l’oli i ho batrem 1 minut.


·         Incorporarem la farina junt amb el llevat i les pepites de xocolata (jo no les hi vaig posar)fins que quedi tot integrat.




·          Abocarem la preparació al motlle i empolvorar amb sucre per sobre.  Posar-ho dins del forn durant uns 35 a 40 min. A partir d’aquí anar controlant ,obrir el forn i punxar amb una agulla de mitja (que es el que tinc jo ) també es pot fer amb un escuradents,mai obrir el forn abans , si no és necessari ,ja que llavors podríeu fer que el pastis no puges. 




·   




      Una vegada que ja estigui deixar-lo refredar i llavors ja el podeu desmotllar,aquest el vaig portar a casa de la meva sogre el dia de la festa major i va agradar molt tan a grans com a xics.

Espero que us agradi , Bon Profit !





2 comentarios:

  1. Elena, felicitats pel blog!!! ARa mateix et poso a preferits!!! aquest biscuit és un clàssic a casa...sempre queda bo i és taaan fàcil de fer que no fa mandra, oi?
    Petuents,
    Eva.

    ResponderEliminar
  2. Com l' Eva, felicitats pel blog... i per aquest biscuit, sens dubte és molt bo, i segur que queda ben esponjós...

    ResponderEliminar