Per fi tinc temps d'entrar al blog i poguer posar les receptes que tenia ja acomulades ,espero que us agradin.
Aquesta recepta és la primera vegada que la feia ,sempre havia pensat que era molt difícil de fer,
Em vaig guiar pel llibre de la thermomix i van sortir boníssims.
Aquí la teniu :
Ingredients
-250 grs de sucre
-La pell d’una llimona,només la part groga
-50 grs de patata cuita i freda
-50 grs de pinyons
-Uns quants dàtils.
-1 ou
-100 grs de xocolata fondant.
-50 grs de ametlles a trossets
-50 grs de codonyat
Realització
Posar en el vas de la thermomix ,molt sec el sucre i glacejar durant 20 segons en velocitat 5-10 progressivament. Afegir la pell de la llimona i repeteix l’operació.
A continuació ,incorporar les ametlles i ratllar-les durant 10 sg. En v. 6.
Retirar la massa del vas ,i posar-la en una bossa de plàstic i deixar reposar en la nevera durant 12 hores com a mínim.
Seguidament ,formar amb la massa boletes petites ,guardar una quantitat per poder fer els dàtils.
Quan estiguin les boletes agafarem els pinyons i els anirem clavant per tot el voltant.
Uns altres poden fer-se i gual que els de pinyons ,però amb ametlles a trossets.
Uns altres ,agafarem un trosset de codonyat i el posarem a sobre de la boleta, o també la podem posar dins la massa com si fos un braç de gitano.
Conforme els tinguem els haurem anat posat amb una plata amb paper de forn. Agafarem el ou i el batrem i pintarem els panellets. Introduir la plata al forn ,estarà ja calent a 180º ,i els hi tindrem 10 min. Gratinarem 2 min més.
Amb els dàtils (sense os ),els agafarem i els i ficarem la quantitat que puguem a dins de massa de panellet ,quan els tinguem apunt ,agafarem la xocolata i la desfarem al microones ,haurem d’estar molt atents perquè no sen`s cremi.
Tindrem la xocolata desfeta en un vol i banyarem els dàtils ,seguidament els deixem en una reixa a poder ser ,i desp`res les posem en un plat i a la nevera perquè la xocolata s’agafi bé.
Espero que us agradin , a casa no va quedar ni un je,je
No hay comentarios:
Publicar un comentario