El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

domingo, 25 de diciembre de 2011

Centre de Nadal

Tenia moltes ganes  de fer el meu propi centre per la taula de Nadal i mirant per Internet vaig trobar un, en el blog de " webos fritos", que em va agradar molt,i em va servir per fer el meu,espero que us agradi.

Necessitem
-pinyes
-spray daurat ( el color que tu vulguis)
-cinta de guarnir l'arbre de Nadal
-centre de vidre
-raïm blanc i negre
-espelmes ,com més t'agradin.

preparació
Un dia vam anar a buscar bolets i vaig recollir unes quantes pinyes pel centre.Les vaig posar dins d'una capsa per pintar-les i que així no m'embrutés res,ho vaig fer a fora ,a la terrassa ,com és recomanable. Ho vaig fer en tres cops perquè aixì quedessin ben pintades per tot arreu.
Agafem el centre de vidre i posem la cinta de color verda i daurada,col·loquem les espelmes i les pinyes al gust i seguidament haurem posat el raïm també com més ens agradi ,jo també he tallat alguns grans perque així quedi més bonic

I el resultat va ser aquest.Us agrada?

No hay comentarios:

Publicar un comentario