Ingredients
llom fresc |
-600 grs de llom de porc
-700 grs de sal gruixuda
-500 grs de sucre moreno
-Pebre vermell
-pebre negre,blanc ,rosa …
-orenga fresc
Preparació
barreja del sucre i la sal |
llom cubert de la sal i el sucre |
A la carnisseria que habitualment vaig ,em van netejar el tros de llom de grassa.
llom amb 3 dies a la nevera |
llom sota l'aixeta. |
llom amb les espèscies |
Agafem una plata de vidre ,millor ,agafem la sal i la barregem en un vol i cobrim el fons de la plata ,a sobre el llom i el cobrim amb la resta de la barreja fins que estigui ven cobert , i cap a la nevera ,jo li vaig deixar 3 dies.
Als tres deu retirem tota la barreja sota l’aixeta de l’aigua ,l’eixuguem be amb paper de cuina i l’adobem amb els pebres i l’orenga i el deixem reposar de 5 a 7 dies a la nevera. No us preocupeu si veieu que quan porti 4 o 5 dies ,la barreja que li hem posat es transforma amb aigua,es normal.
No tinc cap foto sola del llom,ja que el vaig posar pel sopar de Nochebuena i no va quedar res per poder fer la foto,però de totes maneres des d'aquí
podem veure'l.
Estava molt bó!!!!!!!!!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario