El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

martes, 27 de diciembre de 2011

Filloas


Aquest és un postra que a mi i els meus fills ens encanta. És un postra típic Gallec i que cada vegada que anava de Vacances a Galicia la meva tieta Hemi me’n feia.

Ingredients

-700 grs de llet sencera
Aquí podeu veure el sucre que i posem per sobrede la filloa.
-8 ous
-Ratlladura de llimona o taronja (sense la part blanca ja que amarga)
-una culleradeta de sucre “Avainillado “
-1 sobre de llevat (royal)
-2 cullerades grosses de sucre
-1 culleradeta de sal
-1/2 cullerada de mantega.

Preparació


Agafem  un vol gran i anem posant els ous un a un,quan estiguin i posarem els altres ingredients i amb el túrmix ho triturarem a velocitat màxima uns 3 minuts.
Seguidament i anirem afegint la farina fins que ens quedi més aviat espès no líquid,i anar triturant uns 2 minuts més fins que vegem que esta tot ben barrejat.
Prepararem una paella sucada amb una mica de mantega per tota la amplada
 ,jo el que faig es posar un tros de mantega en un plat petit al costat de la paella clavada amb una forquilla i quan ho necessito només he de passar-la .
Espero que podeu veure com ha de ser la pasta
Quan estigui ben calenta i posarem la quantitat necessària de la pasta que hem preparat , perquè ompli tota l’amplada de la paella i deixarem que es faci uns 45 seg i amb una paleta donarem la volta a la filloa o crep i la deixem igual uns 45 seg o menys ,quan vegem que les vores es comences a separar de la paella les traurem a un plat que tindrem a la vora i que haurem posat sucre en la base,desprès quan deixem la filloa a sobre del plat i tornarem a posar sucre per sobre, i així successivament fins que acabem amb la pasta .Es pot fer amb la meitat dels ingredients .
Aqui les he guarnit amb nata.

No hay comentarios:

Publicar un comentario