Amanida de vieires
al romesco amb copa
Ingredients:
-Vieires (jo
les vaig comprar a la sirena congelades)
-salsa
romesco comprada
-enciam de
diferents tipus
-tomàquets
cherry
-pinyons
(que els vaig passar per la paella )
-vaig
comprar unes bosses amb ceba i també pebrot fregit per les amanides.
-formatge
parmesà
-oli
-sal
Tots aquets
ingredients poden variar segons el que tingueu o el que més us agradi.
Preparació
El que farem
és prepara l’amanida en un recipient gran i quan ja la tinguem apunt la passarem
a la copa ja que si no podem tacar la copa de dins i embrutar-la.

Mentrestant anirem
preparant la resta d’ingredients ,en un plat posarem les diferents tipus d’amanida
(es pot comprar una bossa de les que ara van bar reixades o també si volen
podem posar un sol enciam ,però sempre quedarà més bé amb diferents ja que hi
ha mes color i formes),tallarem per la meitat els tomàquets ,i els afegirem als
enciams ,també i posarem els pinyons que ja haurem passat per la paella amb
unes gotes d’oli i res 30 segons ,això si sense deixar de remenar.

Ara ja
posarem l’oli ,la sal i remenarem bé perquè quedi tot ben amanit,ara podem
afegir si ho tenim la ceba i el pebrot fregit.
El formatge,
es fa posant a la plata del forn unes muntanyetes de formatge (mirar piruletes
de formatge) de parmesà (o un que agradi) i ho gratinem al forn ,ho deixem
refredar i ho traiem en compte .
Ara és el
moment de muntar la copa que quedi vistosa ,una vegada tinguem tot lo de l’amanida
i afegim un parell o tres de vieires i un parell de cullerades de salsa romesco
i posem el formatge i el que també hi vaig posar és crema balsàmica de
frambuesa (això és opcional ,pot passar sense )

Una copa dolça i l' altra salada.. M' agraden totes dues!
ResponderEliminar