El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

jueves, 6 de diciembre de 2012


 Piruletes de formatge
piruletes amb orenga
Aquestes piruletes són molt bones,sobretot a casa meva els nens se les mengen molt despresa. Pot ser una bona idea per fer com a entrants aquestes festes a més a més es preparen molt ràpidament.

Ingredients:
-formatge emmental o el que més us agradi ,mozzarella ,també pot ser barrejats.
-especies :orenga ,pebre
-pernil salat
-pals (dels de fer pinxos )

Procediment:
Si el formatge no és rallat l’haurem de rallar ,i ficarem  una petita quantitat de formatge (en una safata amb paper de forn ) i deixarem un espai entre una   muntanyeta de formatge i una altra.  
Encendrem el gratinador del forn i posarem la safata ,ho tindrem uns 5 minuts a 200º ,hem d’estar sempre pendent del forn. Quan traguem la safata aprofitarem per posar les especies ara ja que així no es cremaran i com que esta calent aprofitarem perquè s’agafi bé el que vulguem posar com pot ser pebre ,orenga ,pebre vermell …també es poden deixar sense res ,només amb el gust del propi formatge ja n’hi ha prou.
piruletes amb pebre negre.
piruletes amb pernil salat.
Una altre idea pot ser també la de triturar una mica de pernil salat  i afegir-lo al formatge abans de ficar-lo al forn.




Espero que us agradi. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario