Ous gratinats:
Aquesta recepta és molt fàcil i boníssima,ja
veureu.
-ous durs
-formatge ratllat
-2 gots de llet
-bacon
-Una cullerada sopera de mantega
-2 cullerades soperes de farina
-formatge ratllat
Procediment:
El que farem primer és fer bullir els ous amb
aigua amb sal, per estalviar el que faig és que quan fa 2 o 3 minuts que l’aigua
bull tapo la cassola on faig els ous i apago el foc ( això ho faig si tinc
temps)i ho deixo fins que els necessito. Una vegada estiguin llestos els pelem
i els tallem per la meitat i els posem amb una safata que pugui anar al forn.
El següent és fer la beixamel ,jo ja la tenia
feta d’una altre vegada que en vaig fer de més i la tenia al congelador i per
això no tinc fotos del procés. Agafarem una paella i posarem una mica d’oli i
tirarem el bacon i el fregiren .
Quan el bacó està fet afegirem una cullerada
de mantega ,dues de farina ,els dos gots de llet i la sal ,anirem remenant fins
que quedi espès.
Agafarem la beixamel i la tirarem per sobre
dels ous i posarem el formatge ratllat ,ho posarem al forn a gratinar uns
minuts i ja està.
Bon profit.
No hay comentarios:
Publicar un comentario