Gambes al
forn
El meu Blog
En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.
Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.
Gràcies.
Elena.
Datos personales
jueves, 6 de diciembre de 2012
Lo primer és comentar que no vaig poder entrar al BCN AND CAKE, degut a la gran quantitat de gent que va anar ,bé va ser
una mica desil·lusionat ,però l’any que bé ho tornaré ha provar i ho faré d’una
altra manera.
Bé anem al que interessa
la recepta aquest dissabte tenia ganes de fer gambes una mica picants i crec
que ho vaig aconseguir.
Ingredients:
-1 kg de gambes
-oli d’oliva
-sal
-pebre negre
-cayena
-conyac
-pebre vermell dolç
-3 c. d’alls
Procediment:
El primer que farem és
preescalfar el forn al màxim,250º.
Agafem un morter,o també
ho podem fer amb el túrmix o thermomix amb el que més ens vagi bé i començarem
a preparar la salsa amb que banyarem les gambes. I posem els alls trinxats ,la
cayena,l’oli ,el coñac ,una mica de sal i el pebre vermell i ho triturarem.
Agafarem les gambes i
les posarem amb una safata que pugui anar al forn i tirarem la salsa per sobre de les gambes i
ho deixarem dins del forn uns 10 /15 minuts com a màxim.
Aquesta recepta és molt fàcil
i podria servir per aquests dinars i sopars que aviat arribaran i que sempre
volem quedar bé ,segur que serà així.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario