El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

jueves, 6 de diciembre de 2012

PANELLETS  2012

Aquest any he afegit tres classes més de panellets diferents als de l’any passat sense deixar de fer els típics.

Els de coco :
La pasta és la mateixa i l’únic que hem de fer és barrejar la quantitat de pasta dels panellets que volem fer amb coco ratllat,els hi donem forma i els pintem amb ou batut i els enfornem.

Els de cirera :
En aquets agafem igualment la pasta necessària i posarem unes gotes de de colorant alimentari de color vermell i així donarem una mica de color a la pasta,farem boletes i banyarem  amb sucre glassa i posar la cirera a sobre  i els enfornem.

Els de xocolata:
Desfarem mitja o una sencera de rajola de xocolata fondant amb 20 g . o 40 g. de mantega al bany maria o al microones.
Farem boletes amb el massapà i les posem al forn  a 200º  uns 6/8 minuts aproximadament. Quan estigui les banyarem per la xocolata i perquè agafi més les deixarem una estona al congelador perquè així prengui més.



Dits de halloween
Són fàcils de fer i divertits a la vegada ,només hem d’agafar la pasta i fer forma dels dits i al final i posem una ametlla i cap el forn com els altres panellets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario