Aquest any he afegit tres classes més de
panellets diferents als de l’any passat sense deixar de fer els típics.
Els de
coco :
La pasta és la mateixa i l’únic que hem de fer
és barrejar la quantitat de pasta dels panellets que volem fer amb coco
ratllat,els hi donem forma i els pintem amb ou batut i els enfornem.
Els de
cirera :
En aquets agafem igualment la pasta necessària
i posarem unes gotes de de colorant alimentari de color vermell i així donarem
una mica de color a la pasta,farem boletes i banyarem amb sucre glassa i posar la cirera a
sobre i els enfornem.
Els de
xocolata:
Desfarem mitja o una sencera de rajola de
xocolata fondant amb 20 g . o 40 g. de mantega al bany maria o al microones.
Farem boletes amb el massapà i les posem al
forn a 200º uns 6/8 minuts aproximadament. Quan estigui
les banyarem per la xocolata i perquè agafi més les deixarem una estona al
congelador perquè així prengui més.
Dits de
halloween
Són fàcils de fer i divertits a la vegada
,només hem d’agafar la pasta i fer forma dels dits i al final i posem una
ametlla i cap el forn com els altres panellets.
No hay comentarios:
Publicar un comentario