El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

martes, 6 de septiembre de 2011

Pop a "Feira"

Pop a "Feira" 

 Hola ,una altre de les meves receptes preferides i que no costa gents de fer és el pop a "feira".Us convido a provar de fer-ho algun cop.
ingredients
pop de  1 kg.
patates
sal gruixuda
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç i picant.
patates ,a gust

Preparació

El pop si el comprem fresc l'haurem de congelar i el dia abans de fer-lo el descongelarem,això es far perquè no estigui dur .
Agafem una olla ,la més alta que tinguem,i posem aigua i la fem bullir ,llavors agafem el pop pel cap i el fiquem i el treiem 3 cops seguits i al tercer el deixem a dins,seguidament pelem les patates i les i fiquem senceres .Haurem d'anar controlant el pop punxant-lo amb la mateixa agulla que us he comentat abans que faig servir per comprovar si estava el pastís,algú també diu que quan les patates estan cuites el pop també ,però millor comprovar una cosa i l'altre.Pel pes del pop s'ha de contar entre 30 i 35 min.a partir de que el pop torna a bullir.Un cop hagem comprovat que està cuit (tou),treiem les patates i les tallem i les posem en un plat planes amb una mica de sal ,oli ,i pebre dolç i picant segons el gust.A sobre de les patates i anirem Tallant el pop i el posarem a sobre de les patates i també amanirem amb sal, oli i el pebre.

Aquí podreu veure fotos del que us he explicat , més endavant  aniré afegint més cosetes i si convé canviaré les fotos,si teniu dubtes no dubteu a demanar,gràcies.







 Aquí el pop ja cuit i tallat.
Aquí les  cuites,tallades i amanides.
Aquí el plat montat,amb un fallo,canviaré la foto quan el torni a fer i posaré un plat de fusta com a de ser.

2 comentarios:

  1. Ei que bé aquesta recepta. Jo he provat aquest pop i puc dir que és espectacular!!!
    Gràcies!!!

    ResponderEliminar
  2. gràcies a tu ,Gemma ,ho tornarem a repetir aviat.

    ResponderEliminar