El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

viernes, 9 de septiembre de 2011

Oli ,all i julivert


Oli,all i Julivert
Aquesta preparació des de que me la van ensenyar és una cosa que no falta mai a la meva nevera,ja que sempre va bé tenir-la a ma ,perquè es pot fer servir en infinitats de receptes i com que es una cosa que pots fer en quantitat i tenir-la preparada sempre i aguanta unes dos o tres setmanes o més a la nevera,el que jo faig és posar la preparació en tupers petits i cap el congelador i així sempre en tinc.
Ingredients
·          Alls ,jo en aquest cas hi he posat 6 dents ,però eren petits.
·          Sal
·          500 l.d’ Oli d’oliva (sempre ,encara que sigui per fregir )
·          Julivert (el que us he posat aquí el tenia al congelador).Normalment en tinc de fresc ,però quan comença a posar-se lleig ,el tallo ,el rento ,el deixo eixugar i el congelo i així empre en tinc a ma.
Preparació
Agafem un got del túrmix ,que solen ser grandets i alts, hi posem l’oli (en aquest cas  ½ litre,depèn del que vulgueu fer) ,els alls i el julivert i amb el túrmix a velocitat màxima uns 3 o 4 min.
I ja està ,és molt fàcil i ja veureu com va bé de tenir-ne sempre a la nevera ,si veieu que fa dies que no en feu servir el que jo faig és tirar-hi una mica més d’oli i remeno una mica, espero que us hagi ajudat.
 Aqui teniu el tuper per congelar i el pot de vidre per posar a la nevera.

2 comentarios:

  1. Hola Elena!
    Quina recepta més fàcil!! no sabia que es pot guardar tant de temps a la nevera. L'all i oli està biníssim. La meva germana el fa a ma amb el morter a la manera tradicional.. quan encara no existia el túrmix.
    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  2. bueno ,pero este no es el que se hace a mano y que es tan gustoso para una fideuà o para la carne de xai ... otro dia pondre uno k hago k sirve más para ello,este lo puedes poner para las gambas al horno,para el pescado como el lenguado ,salmon...y hecharselo por encima.
    muchas gracias por entrar y comentar,besos.

    ResponderEliminar