El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

sábado, 7 de enero de 2012

galetes per Nadal

Aquestes galetes van sortir molt bones  i fàcils de fer ja veureu
Ingredients
-30 grs d’ametlles
Aqui podem veure una petita mostra  de com
van quedar les galetes
-30 grs d’avellanes
-50 grs de sucre
-110 grs de mantega
-1 rovell d’ou
-2 culleradetes de sucre de vainilla (també el podem fer nosaltres ,algun dia posaré la recepta)
-sucre per posar per sobre de les galetes
-130 grs de farina

Realització
Posar les ametlles i avellanes en el vas de la thermomix , 10 segons a velocitat turbo. Desprès i posem el sucre 5 segons a velocitat turbo.
Ara farem baixar tots els ingredients amb l’espàtula i seguidament afegim la resta dels ingredients  1 minut  en amassar.
Traurem la massa del vas i farem una bola ,la posem en un plat i la tapem amb un drap de cuina  i la deixem a la nevera com a mínim unes 2 hores .
Quan hagin passat , agafem la massa i l’estirem amb un corró ,mirarem que no quedi gaire gruixudes i amb talla pastes de formes diferents anirem tallant galetes. Agafarem un paper del forn i el posem a sobre d’una safata per anar al forn i les anirem col·locant a sobre,també haurem encès el forn a 200º 

perquè s’escalfi .Abans de posar-les al forn amb un pizell les pintarem amb el rovell d'ou.
Quan estiguin a la safata baixarem els graus a 175º i les i tindrem de 10-15 minuts  no més perquè poden quedar molt fortes.
Espero que us agradin.



Així queden una vegada pintades .

No hay comentarios:

Publicar un comentario