El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

domingo, 1 de abril de 2012

EMPANADILLES DE TONYINA

aquestes empanadilles són molt fàcils i bones,ja veureu.

ingredients


-1 paquet d'empanadilles "la cocinera"
-2 llaunes rodones i petites de tonyina.
-1 pot de sofregit de tomàquet i ceba.
-1 ou

preparació


En un pot del turmix i posarem el tomàquet i la tonyina (haurem tret l'oli) ho triturarem tot amb el turmix.
En una plata de for estendrem les empanadilles (sense treure el paper que porten),i posarem una cullarada del triturat al mig ,però no l'omplirem ,perquè llavors pot sortir per les vores a l'hora de tancar-les.agafarem l'ou i el batrem i amb un pinzell pintarem pel voltant de l'empanadilla ,i després ja podrem tancar-les apretant amb els dits o amb l'ajuda d'una forquilla,ara ja podrem treu-re el paper que porten.Per últim pintarem tota l'empanadilla amb l'ou.


Haurem encés el forn a 200º i les hi posarem quan estiguin dourades,uns 15/20 minuts.

2 comentarios:

  1. hola aqui estoy echando un vistazo a tu blog y tienes cosas muy interesantes, me quedo como seguidor para echar un vistazo de vez en cuando, te he mandado un correo respondiendo a tu pregunta si tienes alguna duda aqui estamos para lo que te haga falta un saludo

    ResponderEliminar
  2. hola ,muchas gracias y perdona por responder tan tarde ,pero ya sabemos que no paramos y ... pues el mail de la respuesta a mi pregunta no lo he recibido ,te vuelvo a enviar mi email,gracias.
    helenjpa56@hotmail.com

    ResponderEliminar