El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

lunes, 16 de julio de 2012



Flam als tres xocolates

Ingredients:
150 g de xocolata negra
150 g de xocolata amb llet
150 g de xocolata Blanc
 150 g de sucre
750 ml. de nata per cuinar
750 ml. de llet
3 sobres de quallada
Elaboració:
Primer comencem amb la xocolata negra ,l’agafem  junt amb 75 grs de sucre,250 ml de llet,250 ml de nata per cuinar i un sobre de quallada,ho posem tot al got 7 minuts ,90º  i velocitat 5.Quan acabi ho avoquem al motllo que vulguem fer servir,mentrestant netejarem el got i esperarem uns 3 o 4 minuts i començarem el mateix ritual amb la resta de xocolates,sempre entre una  xocolata i una altra deixem uns minuts perquè així donem temps a que qualli ja que ho hem d’anar avocant un a sobre de l’altre.
Ara agafem la xocolata amb llet ,50 grs de sucre ,250 ml de llet ,250 ml de nata i un sobre de quallada ,tot al vas de la thermomix 7 minuts ,90º ,velocitat 5,quan estigui ho avoquem a sobre de l’altre xocolata i fem el mateix que ja he explicat.
Per últim posarem la xocolata blanca ,25 grs de sucre ,250 ml de llet,250 ml de nata  un sobre de quallada ,tot 7 minuts ,90º ,a velocitat 5.I farem tot el que ja hem explicat. Deixarem el motllo  que refredi una mica i desprès deixarem que qualli a la nevera d’un dia a l’altre.
Si no tenim thermomix ho posem tot al foc suau fins que es desfaci la xocolata (primer la negra,desprès la de llet...) i anirem remenant 7 minuts sense parar i ho avoquem al motllo que desitgem.
Espero que us agradi.



No hay comentarios:

Publicar un comentario