Mongetes
tendres amb pernil i bacon
Ingredients:
-mongeta tendre cuita
-alls
-oli
-bacó
-pernil
Procediment:
El primer a fer és netejar bé les
mongetes ,les tallarem i les courem amb aigua i sal un 30 minuts aproximadament
,ho anirem comprovant de tant en tant .Quan estiguin cuites les traurem i les
posarem en un escorredor i quan ens sembli que han deixat anar la majoria de l’aigua
les reservarem.
Posarem una paella al foc amb unes
dues cullerades soperes d’oli d’oliva (depenen de la quantitat de mongetes)
tallarem un parell d’alls a lamines i els tirarem a la paella quan l’oli
comenci ha estar calent i baixarem el foc perquè no es cremin,seguidament afegirem
el bacó i el pernil (tant un com l’altre tallats ben petits )ho deixarem que es
faci tot ,barrejant de tant en tant uns
3 min aproximadament i afegirem les mongetes tendres i les deixarem uns 2
minuts més tot junt ,i ja està .
Bon profit !!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario