El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

sábado, 20 de octubre de 2012



Mongetes tendres amb pernil i bacon

Ingredients:
-mongeta tendre cuita
-alls
-oli
-bacó
-pernil

Procediment:
El primer a fer és netejar bé les mongetes ,les tallarem i les courem amb aigua i sal un 30 minuts aproximadament ,ho anirem comprovant de tant en tant .Quan estiguin cuites les traurem i les posarem en un escorredor i quan ens sembli que han deixat anar la majoria de l’aigua les reservarem.
Posarem una paella al foc amb unes dues cullerades soperes d’oli d’oliva (depenen de la quantitat de mongetes) tallarem un parell d’alls a lamines i els tirarem a la paella quan l’oli comenci ha estar calent i baixarem el foc perquè no es cremin,seguidament afegirem el bacó i el pernil (tant un com l’altre tallats ben petits )ho deixarem que es faci tot ,barrejant  de tant en tant uns 3 min aproximadament i afegirem les mongetes tendres i les deixarem uns 2 minuts més tot junt ,i ja està .
Bon profit !!!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario