Pebrots de Padrón
“Pimientos
de padron unos pican y otros no”,segons la dita ,però a l’hora de la
veritat hi ha de tot ,a vegades et pots trobar alguns que no piqui cap i altres
que no els pots menjar del que piquen ,però de totes maneres cal dir que com
acompanyament són perfectes.
Ingredients:
-pebrots de Padrón
-oli per fregir-los
-sal gruixuda
Procediment:
Agafem els pebrots i els rentem i els eixauguem
molt bé ja que si no quan els posem a fregir saltarà l’oli .Posem una paella al
foc i quan estigui ben calent l’oli (amb bastant oli)retirarem la pella del foc
i tirarem els pebrots i els taparem ,baixarem el foc ,al numero 5 i estarem
pendents d’ells no els deixarem fer ja que es fan ràpids ,quan portin uns 3 o 4 min retirarem la paella
del foc i amb una forquilla de fusta els girarem si no ho han fet ells mateixos
i els tornarem a deixar uns 3 o 4 min,tindrem un plat amb paper de cuinar a
punt per quan els traguem i deixin l’excés d’oli seguidament i tirarem un
grapat de sal gruixuda i ja estan apunt com aperitiu i com a acompanyament de
qualsevol plat,espero que si ho proveu us agradi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario