El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

viernes, 12 de octubre de 2012


Pebrots de Padrón

Pimientos de padron unos pican y otros no”,segons la dita ,però a l’hora de la veritat hi ha de tot ,a vegades et pots trobar alguns que no piqui cap i altres que no els pots menjar del que piquen ,però de totes maneres cal dir que com acompanyament són perfectes.

Ingredients:
-pebrots de Padrón
-oli per fregir-los
-sal gruixuda

Procediment:
Agafem els pebrots i els rentem i els eixauguem molt bé ja que si no quan els posem a fregir saltarà l’oli .Posem una paella al foc i quan estigui ben calent l’oli (amb bastant oli)retirarem la pella del foc i tirarem els pebrots i els taparem ,baixarem el foc ,al numero 5 i estarem pendents d’ells no els deixarem fer ja que es fan ràpids  ,quan portin uns 3 o 4 min retirarem la paella del foc i amb una forquilla de fusta els girarem si no ho han fet ells mateixos i els tornarem a deixar uns 3 o 4 min,tindrem un plat amb paper de cuinar a punt per quan els traguem i deixin l’excés d’oli seguidament i tirarem un grapat de sal gruixuda i ja estan apunt com aperitiu i com a acompanyament de qualsevol plat,espero que si ho proveu us agradi.




No hay comentarios:

Publicar un comentario