El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

sábado, 20 de octubre de 2012

Pollastre amb crosta a l’Italiana

Aquesta recepta ,ja veureu és molt fàcil i molt bona. La recepta és de un blog de cuina que és meravellós,El cullerot festuc
Pollastre amb crosta a l’Italiana

Ingredients:
-6 pits de pollastre.
-per fer la crosta : 175 gr de maionesa ,125 gr de formatge parmesà ratllat .especies italianes (si en teniu),8 tomàquets secs en oli (jo no entenia i he fet servir tomàquet  fregit,),fulles d’alfàbrega fresca picada (sinó teniu de fresca  seca),i per últim un polsim de caiena (pebre negre).
-pel gratinat :30 gr de pa ratllat ,30 gr de formatge parmesà ratllat i per últim orenga (jo el tenia fresc ,però si no també serveix sec.

Procediment:
El primer que hem de fer com sempre que hem de fer servir el forn és posar-lo a escalfar a 220º.
Agafarem els pits de pollastre i els posarem en una plata o safata que pugui anar al forn,i posarem sal.


Alfabrega fresca (cosecha propia)

Tallarem els tomàquets i farem la barreja dels ingredients de la crosta,seguidament afegirem la mescla per sobre els pits de pollastre.


ingredients de la crosta
Ara barrejarem els ingredients del gratinat i empolsinarem per sobre dels pits de pollastre .Ho courem tot durant uns 35 minuts .


els pits de pollastre amb la costra
ingredients del gratinat
pits de pollastre amb el gratinat i llest per anar al forn.

Espero que us agradi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario