Aquesta
recepta ,ja veureu és molt fàcil i molt bona. La recepta és de un blog de cuina
que és meravellós,El cullerot festuc
Pollastre
amb crosta a l’Italiana
Ingredients:
-6 pits de pollastre.
-per fer la crosta : 175 gr de
maionesa ,125 gr de formatge parmesà ratllat .especies italianes (si en
teniu),8 tomàquets secs en oli (jo no entenia i he fet servir tomàquet fregit,),fulles d’alfàbrega fresca picada (sinó
teniu de fresca seca),i per últim un
polsim de caiena (pebre negre).
-pel gratinat :30 gr de pa ratllat ,30
gr de formatge parmesà ratllat i per últim orenga (jo el tenia fresc ,però si
no també serveix sec.
Procediment:
El primer que hem de fer com sempre
que hem de fer servir el forn és posar-lo a escalfar a 220º.
Agafarem els pits de pollastre i els
posarem en una plata o safata que pugui anar al forn,i posarem sal.
Alfabrega fresca (cosecha propia) |
Tallarem els tomàquets i farem la
barreja dels ingredients de la crosta,seguidament afegirem la mescla per sobre
els pits de pollastre.
ingredients de la crosta |
Ara barrejarem els ingredients del
gratinat i empolsinarem per sobre dels pits de pollastre .Ho courem tot durant
uns 35 minuts .
els pits de pollastre amb la costra |
ingredients del gratinat |
pits de pollastre amb el gratinat i llest per anar al forn. |
Espero que us agradi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario