El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

viernes, 12 de octubre de 2012

Sucres de colors
Aquesta és una activitat que es pot fer amb nens i que per ells és divertit ja que veuen com canvia el color del sucre i es queden sorpresos.

Ingredients:
-sucre
-pots de vidre
-colorant alimentari

Procediment:
Agafarem un pot de vidre i l’omplirem de sucre ¾ parts ,hi posarem unes gotes de colorant i sacsejarem fins que veiem que va canviant de color,si veiem que queden pegots de sucre amb les mans ben netes o amb una cullereta petita remenarem bé fins que quedi desfet.
Si veiem que costa de que canviï de color afegirem alguna gota més ,però alerta  que no ens passem,si ens taquem de colorant no patiu ja que és normal i també és normal el fet de que costa de que marxi de les mans.
Deixarem destapat els pots perquè així s’eixuguin i passat unes estona (un parell d’hores  aprox.)ja ho podrem tapar i guardar per ensucrar  el que tu desitgis.
Espero que us hagi agradat .

No hay comentarios:

Publicar un comentario