El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

jueves, 26 de julio de 2012


FLORS DE POMA
Aquesta recepta la vaig treure del bloc de “la brujita Marilu entre pucheros” és molt fàcil de fer i molt bona. La vaig fer per portar com a postres un dia que vam  anar  a passar un dia a la riera amb els amics.


Ingredients:
-      - 1 làmina de pasta de full (van sortir unes 18 flors)
-      - Sucre
-      - Ratlladura de llimona
-      - 2 pomes Golden
-       -Canella
Preparació:
El que farem primer és pelar les pomes i les tallem a “gajos”,posem un cassó amb aigua al foc i posarem la poma dintre quan l’aigua comenci a bullir,ho deixarem uns ¾ minuts bullint i seguidament les traurem i les deixarem que s’escorrin.


Agafem la pasta de full i l’estirarem a sobre del paper que ja porta i posarem sucre per tota la pasta i la ratlladura de llimona i tornarem a passar per sobre per aconseguir que si incrusti bé tot.
Tallarem la pasta en tires de uns 2 cm ,si volem més petites i sortiran més flors sinó 2 cm crec que és l’adequada.
A cada tira i posarem trossos de poma tal i com esta a la foto i enrotllarem.
Quan ho tinguem ben enrotllat ho posarem dins d’uns motlles de magdalenes i posem sucre i canella per sobre de cada flor.
Ara cap el forn a 175º uns 15 minuts ,dependrà de cada forn .
Bon profit!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario