GUATLLES AL FORN AMB BACO I ROMANÍ
Ingredients:
-4 guatlles
-1 ceba
-3 lamines de bacó
30 grs de mantega
a temperatura ambient
-1/2 got d’ Oporto
-1/2 got de nata
liquida per cuinar
-1 cullerada gran
de farina de blat de moro(MAIZENA)
Preparació:
Netejar molt bé
amb paper de cuina
Lligar les potes
Posar la ceba i el
bacó tallats ,i també les rametes del Romaní en una safata pel forn.
Posarem a sobre
les guatlles i les pintarem amb la mantega.
Posarem la safata
al forn ,30 minuts a 180º.
posarem el suc que
traurem de la safata en un cassó .Agafarem la resta de la barreja de l’ oporto i l’aigua i farem que bulli.
Baixarem el foc i
anirem afegint poc a poc la nata barrejada amb la farina sense deixar de
remenar fins que hagi espessit.
Servirem la salsa
junt les guatlles i la ceba i el bacó.
No hay comentarios:
Publicar un comentario