Músculs en escabetx
|
Ingredients:
-1 kg de músculs
-1 ceba
-2 dents
d’alls
-2 fulles de llorer
-4 cullerades
de vinagre
-1/2 culleradeta
de pebre vermell picant.
-pebre en gra
-1/2 got
d’aigua
-1/2 got
d’oli d’oliva
-sal
Preparació:
El primer que
haurem de fer és netejar molt be els músculs .
Els deixarem
que es refredin.
Els traiem de
les closques i els posarem en una Font .
Netegem la ceba
,els alls i ho piquem tot. Escalfem
oli en una paella i so fregim fins que quedi tou i daurat.
Apartarem la
paella del foc i tirarem uns quants grans de pebre,el pebre vermell ,les
fulles de llorer ,el vinagre ,l’aigua i un poc de sal,i tornem a posar-ho al
foc ,deixem que bulli uns minuts i ho tirem per sobre dels músculs.
Ho tapem i
cap a la nevera ,l’endemà ja es podran degustar ,però jo crec que és millor
un parell o tres de dies.
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario