El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

sábado, 20 de octubre de 2012



Aquesta recepta ,ja veureu és molt fàcil i molt bona. La recepta és de un blog de cuina que és meravellós,El cullerot festuc.

Pollastre amb crosta a l’Italiana

Ingredients:
-6 pits de pollastre.
-per fer la crosta : 175 gr de maionesa ,125 gr de formatge parmesà ratllat .especies italianes (si en teniu),8 tomàquets secs en oli (jo no entenia i he fet servir tomàquet  fregit,),fulles d’alfàbrega fresca picada (sinó teniu de fresca  seca),i per últim un polsim de caiena (pebre negre).
-pel gratinat :30 gr de pa ratllat ,30 gr de formatge parmesà ratllat i per últim orenga (jo el tenia fresc ,però si no també serveix sec.

Procediment:
El primer que hem de fer com sempre que hem de fer servir el forn és posar-lo a escalfar a 220º.

Agafarem els pits de pollastre i els posarem en una plata o safata que pugui anar al forn,i posarem sal.

Tallarem els tomàquets i farem la barreja dels ingredients de la crosta,seguidament afegirem la mescla per sobre els pits de pollastre.

Ara barrejarem els ingredients del gratinat i empolsinarem per sobre dels pits de pollastre .Ho courem tot durant uns 35 minuts .








Espero que us agradi.



2 comentarios:

  1. ostres Elena!! Que ràpida!!!! Us va agradar???? La pinta és fantàstica!!!! :)
    Petunets,
    Eva.

    ResponderEliminar
  2. si i tant k ens ha agradat,a més sembla que no quedarà ben fet i k serà sec ii és tot el contrari,no va quedar res.
    gràcies i petons per tots.
    Elena.

    ResponderEliminar