Aquesta
recepta ,ja veureu és molt fàcil i molt bona. La recepta és de un blog de cuina
que és meravellós,El cullerot festuc.
Ingredients:
-6 pits de pollastre.
-per fer la crosta : 175 gr de
maionesa ,125 gr de formatge parmesà ratllat .especies italianes (si en
teniu),8 tomàquets secs en oli (jo no entenia i he fet servir tomàquet fregit,),fulles d’alfàbrega fresca picada (sinó
teniu de fresca seca),i per últim un
polsim de caiena (pebre negre).
-pel gratinat :30 gr de pa ratllat ,30
gr de formatge parmesà ratllat i per últim orenga (jo el tenia fresc ,però si
no també serveix sec.
Procediment:
Agafarem els pits de pollastre i els
posarem en una plata o safata que pugui anar al forn,i posarem sal.
Tallarem els tomàquets i farem la
barreja dels ingredients de la crosta,seguidament afegirem la mescla per sobre
els pits de pollastre.
Ara barrejarem els ingredients del
gratinat i empolsinarem per sobre dels pits de pollastre .Ho courem tot durant
uns 35 minuts .
Espero que us agradi.
ostres Elena!! Que ràpida!!!! Us va agradar???? La pinta és fantàstica!!!! :)
ResponderEliminarPetunets,
Eva.
si i tant k ens ha agradat,a més sembla que no quedarà ben fet i k serà sec ii és tot el contrari,no va quedar res.
ResponderEliminargràcies i petons per tots.
Elena.