El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

lunes, 22 de octubre de 2012



TRENA DE FULL AMB POMA
Avui he canviat una mica el disseny de la recepta per provar que tal queda ,i ho faré amb una deliciosa recepta de la meva amiga Mª Àngels del blog de cuina : LA CUINA DELS ANGELS.



Ingredients:
-3 pomes
-sucre al gust
-canyella en pols (si agrada )
-1 làmina de pasta de full (rectangular)
-1 ou batut per pintar la trena un cop acabada
-per  sobre de la trena i posarem crocant o el que ens agradi més ametlla laminada,sucre glas …

Elaboració:
El que farem és pelar i tallar les pomes.(a quadrets petits).
Encendrem el forn a 180º.
Les col·locarem en un vol que pugui anar al microones tapades amb film,2 minuts. Destaparem remenar i tornar al microones 1 minut .Si amb aquest temps no tenim prou repetirem l’operació fins que les punxem i les trobem toves.
Agafarem un escorredor i traurem el suc que hagin deixat anar,i tirarem el sucre i la canyella i remenarem bé .Deixar refredar.


Desenrotllarem la pasta de full i  tallarem les vores que quedi totes les vores rectes. Dividir la pasta en tres parts , com podeu veure la foto,i farem talls inclinats,al mig no.



Agafarem la poma i la col·locarem al mig de la pasta de full (la que no es tallada) ,la poma no caldrà que estigui freda del tot.





Començarem a fer la trena,primer agafant una tira d’un costat cap el mig i desprès una tira de l’altre banda i sobreposarem una a l’altre,fins arribar al final .Les puntes les sallarem amb els dits que quedin ben tapades perquè no surti la poma.
Agafarem l’ou i el batrem per que seguidament podrem pintar la tren i posarem el crocant per sobre.


El courem al forn uns 30 minuts a 180º,controlar ,ja que cada forn és un món.
És un postra deliciós ,oi?











1 comentario:

  1. Estic molt afalagada de que estrenis disseny amb una recepta meva....la cuina i l'amistat no tenen fronteres oi? Molts petonets des d'Andorra!!!

    ResponderEliminar