TRENA DE
FULL AMB POMA
Avui he canviat una mica el disseny de la recepta per provar que
tal queda ,i ho faré amb una deliciosa recepta de la meva amiga Mª Àngels del
blog de cuina : LA CUINA DELS ANGELS.
Ingredients:
-3 pomes
-sucre al gust
-canyella en pols (si agrada )
-1 làmina de pasta de full (rectangular)
-1 ou batut per pintar la trena un cop acabada
-per sobre de la trena i
posarem crocant o el que ens agradi més ametlla laminada,sucre glas …
Elaboració:
Encendrem el forn a 180º.
Les col·locarem en un vol que pugui anar al microones tapades amb
film,2 minuts. Destaparem remenar i tornar al microones 1 minut .Si amb aquest
temps no tenim prou repetirem l’operació fins que les punxem i les trobem
toves.
Agafarem un escorredor i traurem el suc que hagin deixat anar,i
tirarem el sucre i la canyella i remenarem bé .Deixar refredar.
Desenrotllarem la pasta de full i tallarem les vores que quedi totes les vores
rectes. Dividir la pasta en tres parts , com podeu veure la foto,i farem talls
inclinats,al mig no.
Agafarem la poma i la col·locarem al mig de la pasta de full (la
que no es tallada) ,la poma no caldrà que estigui freda del tot.
Començarem a fer la trena,primer agafant una tira d’un costat cap
el mig i desprès una tira de l’altre banda i sobreposarem una a l’altre,fins
arribar al final .Les puntes les sallarem amb els dits que quedin ben tapades perquè
no surti la poma.
Agafarem l’ou i el batrem per que seguidament podrem pintar la
tren i posarem el crocant per sobre.
És un postra deliciós ,oi?
Estic molt afalagada de que estrenis disseny amb una recepta meva....la cuina i l'amistat no tenen fronteres oi? Molts petonets des d'Andorra!!!
ResponderEliminar